Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Με φόντο ένα καλό ξεκίνημα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις

Ολυμπιακός: Με φόντο ένα καλό ξεκίνημα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις

Στη μάχη των ομίλων του Europa League ρίχνεται απόψε (20.00 / ΟΤΕ Sports 2) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την 11 φορές πρωταθλήτρια Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις, στο «Σταντ ντε Σουίς» της Βέρνης.


Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επανέλθει με τρεις σερί νίκες, δύο επί της Αρούκα στην προηγούμενη φάση και το εντυπωσιακό 6-1 επί της Βέροιας την περασμένη Κυριακή για την πρεμιέρα της Super League.

Όσον αφορά στο σχήμα, το 4-2-3-1, ο Πάουλο Μπέντο δεν θα παρατάξει την ομάδα με κάτι διαφορετικό, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν 2-3 αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Αρχικά, όλα ανοιχτά είναι για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Νικόλα Λεάλι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Αντρέ Μαρτίνς στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος λογικά θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Μάριν στη θέση του επιτελικού.

Κατά τ' άλλα, η αμυντική γραμμή θα παραμείνει αναλλοίωτη με Φιγκέιρα, Ντε Λα Μπέγια στα πλάγια και Μποτία, Ντα Κόστα στα στόπερ, τον Μιλιβόγεβιτς, έναν εκ των δύο αμυντικών μέσων, Σεμπά και Ελιουνούσι στα εξτρέμ και Ιντέγε στην «κορυφή» της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Άντι Χίτερ θα παρατάξει με σύστημα 4-4-1-1 τη Γιουνγκ Μπόις. Την εστία των Ελβετών θα υπερασπιστεί ο Εμβογκό, με τους Σίτερ, Φον Μπέργκεν, Ρόσα και Λέτσιακς να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ράβε, Μπερτόνε, Ζακάρια και Σουλεϊμάνι. Κούμπο και Φράι θα παίξουν μπροστά.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ουκρανός Σεργκέι Μπόικο.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 600 φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται στη Βέρνη για να παρακολουθήσουν από κοντά το σημερινό ματς ενισχύοντας την ομάδα τους στη σημερινή σημαντική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου