Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

«Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας»



Την επιστροφή του Ιαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του 32χρονου σέντερ.


Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ισίδωρος Κούνουπας, παραδέχθηκε ότι από την επόμενη σεζόν ο Βουγιούκας θα αγωνίζεται και πάλι με το τριφύλλι στο στήθος.

«Ο Ιαν θέλει να επιστρέψει και υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά κοντά. Απομένουν τα διαδικαστικά», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του έμπειρου σέντερ, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Υπήρξε και πέρσι έντονο φλερτ. Είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Παναθηναϊκός μας είχε πει ότι προτεραιότητα -και πολύ λογικό μετά τη σεζόν που είχε κάνει- ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Τελευταία στιγμή ο Γιάννης αρνήθηκε τα συμβόλαια στην Κίνα και έτσι τελείωσε η υπόθεση».

Κλείνοντας, ο Ισίδωρος Κούνουπας, σχολίασε: «Η υπόθεση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο φιλολογικό και το επίσημο. Δεν είναι κάτι οριστικό ακόμη. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Είναι διαδικαστικά τα πράγματα που απομένουν. Πέρσι έκανε μια καλή σεζόν στη Ρωσία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός. Εάν δεν ευοδωθεί τότε μόνο θα κοιτάξουμε τις άλλες επιλογές. Θεωρώ όμως ότι φέτος θα έχουμε αίσιο τέλος. Είναι θέμα χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου