Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ο Βασίλης Κορωνάκης μας έκανε περήφανους! Δεύτερος στη Γερμανία!

Ο Βασίλης Κορωνάκης μας έκανε περήφανους! Δεύτερος στη Γερμανία!

Ο πρωταγωνιστής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Βασίλης Κορωνάκης συμμετείχε το Σάββατο 1 Ιουλίου σε αγώνα του Junior Cup KTM...



 (ενιαίο με ΚΤΜ RC 390), που έγινε παράλληλα με τους αγώνες του motoGP. Στην ιδιαίτερα απαιτητική πίστα του Sachenring, με τις συνεχείς αριστερές στροφές και τις έντονες υψομετρικές διαφοροποιήσεις, ο νεαρός Βασίλης δεν πτοήθηκε και μέσα σε μια βρεγμένη από τη συνεχή βροχή πίστα κατάφερε να τερματίσει 2ος ανάμεσα σε 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα! Ήταν μάλιστα 1ος μέχρι τον τελευταίο γύρο, αλλά ένας αργός αναβάτης τον ανάγκασε να ανοίξει τη γραμμή του και να δώσει την ευκαιρία στον τοπικό M. Schmidt να του “κλέψει” το πρώτο σκαλί του βάθρου.




H εμφάνιση του Βασίλη μόνο σαν θριαμβευτική μπορεί να χαρακτηριστεί, αν σκεφτούμε ότι ήταν η πρώτη του συμμετοχή στον θεσμό, η πρώτη του επίσκεψη στη συγκεκριμένη πίστα αλλά και η πρώτη του εμφάνιση σε βρεγμένη άσφαλτο! Τεχνικός υπεύθυνος και μάνατζερ της ομάδας του Κορωνάκη είναι ο παλιός πρωταθλητής ταχύτητας Σάκης Σκούρτας, που με τη σειρά του υποστηρίζεται από την αντιπροσωπεία της ΚΤΜ στην Ελλάδα. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εμφανίσεις του απίστευτου Έλληνα αναβάτη και θα σας ενημερώνουμε για τις επιτυχίες του.
Περισσότερες πληροφορίες για τον παγκόσμιο θεσμό του KTM RC Cup μπορείτε να βρείτε στο λινκ ktmrccup.com/int/rc-home

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου