Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω εντόπισε ο ΔΕΔΔΗΕ

Ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω εντόπισε ο ΔΕΔΔΗΕ

Εκτεταμένη ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω, στην Αττική, εντόπισαν συνεργεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής...Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), στη θέση Πυροβολεία, σε περιοχή όπου έχουν στηθεί πάσης φύσεως κεραίες (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, τηλεπικοινωνιών κλπ).

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι είχαν παράνομα συνδέσει καλώδια απευθείας στο δίκτυο χαμηλής τάσης, απ’ όπου και ηλεκτροδοτούσαν παρακείμενα κοντέινερ, όπου στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί.

Ηδη ο ΔΕΔΔΗΕ συνεργάζεται με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, με σκοπό τη συνέχιση της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των υπευθύνων.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο Διαχειριστής υπογραμμίζει εκ νέου ότι «η ρευματοκλοπή εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Περαιτέρω, συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα. Η ανεύθυνη και παράνομη αυτή πρακτική επιβαρύνει με το κόστος της απωλεσθείσας ενέργειας όλους τους υπόλοιπους συνεπείς καταναλωτές».


Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia