Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω!

Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω!

Μια μοναδική –και στα παγκόσμια χρονικά- έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στα τέλη Αυγούστου στο νησί της Κω: Πρόκειται για αεροφωτογραφίες, τραβηγμένες...


με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!

Μια μοναδική –και στα παγκόσμια χρονικά- έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στα τέλη Αυγούστου στο νησί της Κω: Πρόκειται για αεροφωτογραφίες, τραβηγμένες με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!



Καλά διαβάσατε – οι επισκέπτες, όλων των ηλικιών, θα φορούν τις υποβρύχιες μάσκες που θα τους παρέχονται -δεν απαιτείται άλλος εξοπλισμός- και θα απολαμβάνουν την πρωτότυπη αυτή έκθεση, του Μιχάλη Πατακού, ο οποίος με αυτήν την πρωτοβουλία επιστεγάζει το πάθος του για τη φωτογραφία με την αγάπη για την Κω!



Ο Μιχάλης Πατακός έχει συνεργαστεί με φωτογραφικά πρακτορεία, περιοδικά, εφημερίδες, και sites, έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ έχει επιμεληθεί και συμμετάσχει σε 4 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίες καθώς και διοργανώσει την προσωπική του έκθεση με τίτλο φωτογραφιΚΩΣ.



Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου