Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Τα πιο ισχυρά κινητά της αγοράς - Ιούλιος 2018

Τα πιο ισχυρά κινητά της αγοράς - Ιούλιος 2018

Ως γνωστόν, τα smartphones είναι ένας από τους τομείς της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί την αιχμή της και πλέον κάθε χρόνο βλέπουμε μεγαθήρια με υπολογιστική ισχύ κατά...πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα περιμέναμε.

To πιο γνωστό και έγκριτο διαγνωστικό εργαλείο, που συγκρίνει τις επιδόσεις των κινητών (benchmark) ονομάζεται AnTuTu και η εταιρεία πίσω από το εργαλείο δημοσίευσε τη δεκάδα με τα πιο ισχυρά τηλέφωνα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή.Όπως είναι αναμενόμενο, τα περισσότερα τηλέφωνα που βρίσκονται στη λίστα έχουν τον Snapdragon 845, το κορυφαίο chipset της αγοράς αυτήν τη στιμγή, αλλά με διαφορές φυσικά μεταξύ τους, καθώς έχουν διαφορετικούς σχεδιασμούς, με κατανάλωση και λογισμικό διαφορετικών απαιτήσεων.

Τα κινητά που φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία είναι τα:


Xiaomi Black Shark
vivo NEX S
OnePlus 6
Xiaomi Mi 8
Smartisan Nut R1
Samsung Galaxy S9+
Xiaomi Mi MIX 2S
Samsung Galaxy S9
Sony Xperia XZ2
ZTE nubia Red Magic

Τα τηλέφωνα Samsung που βρίσκονται στην παραπάνω λίστα δεν είναι οι ευρωπαϊκές εκδόσεις, οι οποίες διαθέτουν Exynos chipset, αλλά οι εκδόσεις που κυκλοφορούν Αμερική και διαθέτουν τον Snapdragon 845. Επίσης από τα παραπάνω, το ΖΤΕ nubia Red Magic είναι με το περσινό chipset Snapdragon 835.

Τα σκορ δεν αποτελούν τα υψηλότερα της κάθε συσκευής, αλλά έναν μέσο όρο από τις συσκευές που έχουν περάσει το συγκεκριμένο benchmark (για να εμφανιστούν στη λίστα είναι πάνω από 1000 για κάθε συσκευή).
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia