Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ουζουνίδης: Περίμενα περισσότερα πράγματα

Ουζουνίδης: Περίμενα περισσότερα πράγματα | in.gr

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού NOVASports:



«Δεν είδα πολλά διαφορετικά πράγματα, περίμενα περισσότερα, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς.

Σε αυτή την περίοδο όποιος είναι πιο ξεκούραστος έχει το πλεονέκτημα. Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε το χρόνο που θέλαμε σε μερικούς παίκτες, είχαμε μερικά προβληματάκια, περιμένω καλύτερα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς για εμάς, δώσαμε μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι.

Αυτό θα λυθεί γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες και θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Θέλουμε δουλειά για να πιέσουμε μπροστά, το επιθετικό κομμάτι θέλει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Οικονόμου τόνισε: «Αγωνιστικά θα γίνουν και άλλα βήματα. Οι πρώτες προπονήσεις ήταν αρκετά βαριές. Ελπίζω τώρα τακτικά να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Πλησιάζει ο καιρός, έχουμε ακόμα φιλικά. Έχουμε προπονήσεις, θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και θα οργανωθούμε για τις υποχρεώσεις μας. Δουλεύουμε πολύ στην άμυνα. όχι μόνο οι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου