Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά οι Μινωικές Γραμμές

Στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά οι Μινωικές Γραμμές

Μετά τη λήψη των απαραίτητων αδειών από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας η εταιρεία Μινωικές Γραμμές αρχίζει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά - Πειραιάς από τις...



 15 Ιουλίου συνδέοντας τη Δυτική Κρήτη με τον Πειραιά. Στη γραμμή που μέχρι σήμερα έκανε δρομολόγια η κοινοπραξία ΑΝEK- Attica οι Μινωικές Γραμμές θα δρομολογήσουν το πλοίο Cruise Ferry Mykonos Palace.

Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00 και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 30 λεπτά.

Το Cruise Ferry Mykonos Palace είναι ένα νέο πλοίο,16 ετών. Mπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένo σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κ.λπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου