Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

Μπορεί ο πραγματικός σπουδαίος Στέφανος Τσιτσιπάς να έχασε στις λεπτομέρειες με 3-0 σετ από τον Ισνερ, αλλά απέδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να μπει...



στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας Κατάταξης!

Kρίμα και άδικο για τον 19χρονο πρωταθλητή μας, που τα έδωσε όλα κόντρα στο Νο9 της Παγκόσμιας Κατάταξης και τελικά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες με 3-0 σετ, 6-4, 7-6(8), 7-6(4).

Μπορεί τους δύο τενίστες να χώριζαν 22 ολόκληρες θέσεις στο ATP Ranking αλλά οι διαφορές μεταξύ τους ήταν πραγματικά δυσδιάκριτες και μόνο η εμπειρία του 33χρονου Αμερικανού έγειρε τελικά την πλάστιγγα, αφήνοντας τον Στέφανο εκτός συνέχειας του Γουϊμπλεντον.

Στο πρώτο σετ, ο Ελληνας τενίστας πλήρωσε τα δύο διπλά λάθη που έκανε με αποτέλεσμα ο Ισνερ να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά και να πάρει τη νίκη με 6-4. Το επόμενο σετ ήταν συγκλονιστικό και κρίθηκε στο τάι μπρέικ με 10-8 και τον Ισνερ να χρησιμοποιεί όλη την εμπειρία του για να φτάσει στο 2-0.

Στο τρίτο σετ κι ενώ περίμεναν όλοι από τον Τσιτσιπά να τα παρατήσει, αυτός πάλεψε μέχρι τέλους και με όπλα την ικανότητα του, το πείσμα του και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, κοίταξε τον αντίπαλο του στα μάτια και έχασε και πάλι στο τάι μπρέικ με 7-4.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου