Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Πέρασε από τη Λάρισα (2-1) ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.


Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προηγήθηκε στο 14΄, με τον Λημνιό να πλασάρει τον Κρίστινσον μετά την κεφαλιά-πάσα του Άκπομ και στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό.

Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να αντιδράσουν, έκαναν κάποιες φάσεις αλλά όχι κλασική ευκαιρία και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να κυνηγά την ανατροπή του 0-2.

Στο σημείο εκείνο ο Ντάγκλας Αουγκούστο, με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας των γηπεδούχων, δίνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με την κεφαλιά του Πέλκα στο 56΄ (στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού), αλλά από μία «στημένη φάση» οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν.

Ο Ηλιάδης, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, με δυνατό σουτ στο 66΄ μείωσε σε 1-2 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου