Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΦΕΤ: Ασφαλή για κατανάλωση τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας


Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επίσημου Ελέγχου της Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων, ο ΕΦΕΤ οργάνωσε το 2011 ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων των επιπέδων βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα φυτικής παραγωγής..
(καρότα, πατάτες και κρεμμύδια) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. 
Τα αποτελέσματα του ελέγχου έδειξαν: 
1)Tην απουσία εξασθενούς χρωμίου από τα τρόφιμα. 
2) Την ασφάλεια των προϊόντων για τους καταναλωτές. 
Αναλυτικά παραθέτουμε την έκθεση του ΕΦΕΤ, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του efet.gr στις 2 Φεβρουαρίου 2012.
www.troktiko2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου