Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Χιτλερικοί στην ελληνική Βουλή;»


"Με χιτλερικούς χαιρετισμούς στη Βουλή;" διερωτάται η Bild σε δημοσίευμα που αναφέρεται στη συμμετοχή
της Χρυσής Αυγής στις εκλογές και συνεχίζει: "Επιβουλεύονται τους μετανάστες, χαιρετάνε ναζιστικά και τρομοκρατούν την Αθήνα. Η ακροδεξιά παράταξη της Χρυσής Αυγής προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη".
"Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει περισσότερο από 6%, την ώρα που χρειάζεται μόνο 3% για να μπει στο Κοινοβούλιο" αναφέρει η Bild.

"H Bild βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οροφή του οποίου ανεμίζουν σημαίες, στην είσοδο στέκουν και φυλάνε το κτίριο σωματοφύλακες ενώ η πρώτη κουβέντα που μας είπαν μόλις αντίκρυσαν τη φωτογραφική μηχανή ήταν: Όποιος φωτογραφίζει εδώ, έχει μπελάδες" γράφει η εφημερίδα.
"Ο Adam Fekry (μετανάστης) γνωρίζει καλά τι σημαίνει το να έχεις μπελάδες από τη Χρυσή Αυγή. Ήρθε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο για ένα καλύτερο μέλλον και το μόνο που έχει βρει είναι απόρριψη και μίσος" σημειώνει η Bild.
"Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον επικεφαλής του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο μας είπε: "Πρέπει να αμυνθούμε έναντι των των επιθέσεων. Πρόκειται για την υπεράσπιση της χώρας μας έναντι των λαθρομεταναστών" γράφει η εφημερίδα.
"Η Χρυσή Αυγή έχει μερικές πραγματικά ριζοσπαστικές λύσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα του κόμματος προβλέπει για παράδειγμα να εκτελούνται όσοι μετανάστες ή πρόσφυγες προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ προτείνουν να τοποθετηθούν νάρκες στα ελληνοτουρκικά σύνορα" επισημαίνει η εφημερίδα.
"Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, καθώς το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να εκλεγεί, αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και στην Ευρώπη" κλείνει το δημοσίευμα.

Αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύει η Bild:




Σε αυτή τη φωτογραφία εικονίζεται ο Αιγύπτιος, Adam Fekry, να προσεύχεται στο σημείο όπου έχει ξυλοκοπήθει άγρια από μέλη της Χρυσής Αυγής -σύμφωνα με τη Bild.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου