Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Suzuki GSX-R έκδοση Yoshimura




Όλοι γνωρίζουν την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ της Suzuki και της εταιρίας κατασκευής συστημάτων εξαγωγής Yoshimura κάτι που αποδεικνύεται και από αυτά τα περιορισμένης παραγωγής GSX-R.

Οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν, ειδικά για τους οπαδούς τους, και δημιούργησαν μία περιορισμένης παραγωγής σειρά από GSX-R (600, 750 και 1000), όλων των κυβισμών, με τα λογότυπα της Yoshimura. 

Οι εντυπωσιακοί χρωματικοί συνδυασμοί των πλαστικών ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα του πλαισίου (είτε στο κόκκινο της Yoshimura, είτε στο μπλε της Suzuki) αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. 

Η εργοστασιακή εξάτμιση έχει αντικατασταθεί με την ανθρακονημάτινη R-77 της ιαπωνικής εταιρίας, ενώ στο ράφι πέρασε και η βάση της πινακίδας η οποία αντικαταστάθηκε με μία μικρότερη επίσης από τη Yoshimura. 

Την εικόνα συμπληρώνουν και άλλες μικρές λεπτομέρειες από τα αξεσουάρ που έχει σχεδιάσει Yoshimura για τα GSX-R, όπως είναι τα προστατευτικά μανιτάρια για το πλαίσιο και τα αντίβαρα του τιμονιού, ενώ όλα τα μοντέλα θα φέρουν αριθμημένη πλάκα. 

Το μόνο κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή:www.mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου