Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κλείνει 16 καταστήματα στην Ελλάδα η Citibank


Στο κλείσιμο 16 καταστημάτων στην Ελλάδα προχωρεί η Citibank, ενώ παράλληλα «τρέχει» πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου 170 περίπου στελεχών της.

Σε ανακοίνωση της με αφορμή το γεγονός αυτό επισημαίνει ότι «με δεδομένο το σημερινό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, που απαιτεί προσαρμοστικότητα, ευελιξία και αποφασιστικούς χειρισμούς, η Citi Ελλάδας προχωρά σε εκλογίκευση του μεγέθους τουδικτύου καταστημάτων της, διατηρώντας 21 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενισχύει και αναπτύσσει περαιτέρω την παρουσία της στους τομείς των Επενδυτικών και Καταθετικών προϊόντων και Πιστωτικών Καρτών και επενδύει σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που διασφαλίζουν για τους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς και δυνατότητα συναλλαγών ανά πάσα στιγμή.

Η Citi Ελλάδας, αναφέρει στην ανακοίνωση, ότι «στηρίζει τους εργαζομένους των οποίων η θέση καταργείται ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, μέσω ενός συνολικού προγράμματος που δεν περιορίζεται στο χρηματικό σκέλος, αλλά περιλαμβάνει χρονική επέκταση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαχειριστούν αυτή τη σημαντική αλλαγή στη ζωή τους».

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου