Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στα παιδιά όλης της Κρήτης και η κινητή μονάδα οδοντιατρικής!




Στα πρότυπα του μαστογράφου η μονάδα θα βρίσκεται σε όλα τα Σχολεία για προληπτικές εξετάσεις και όχι μόνο...



Το επιτυχημένο παράδειγμα του κινητού μαστογράφου θα ακολουθήσει καθώς φαίνεται και η κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Κρήτης. Στόχος είναι, όπως λέει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ.Γιώργος Πιτσούλης, να βρεθεί η μονάδα σε όλους τους μικρούς μαθητές και εαν είναι δυνατόν να εξεταστούν όλοι οι μικροί της πρώτης και δευτέρας Δημοτικού.

Σήμερα μάλιστα το μεσημέρι θα γίνει τηλεδιάσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τον κ.Πιτσούλη και τους προέδρους των οδοντιατρικών συλλόγων του νησιού για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες, να βγάλουν πρόγραμμα το οποίο βέβαια θα βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων.

Στην τηλεδιάσκεψη θα είναι παρούσα και η κ.Πόπη Δασκαλάκη που είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην αγορά της μονάδας (στη θητεία της κ.Σχοιναράκη στη νομαρχία) η οποία τονίζει ότι 'μπορεί να γίνουν και επεμβάσεις αφού είναι πλήρης μονάδα' αλλά αυτό προϋποθέτει να υπάρχουν υλικά και αναλώσιμα και φυσικά να αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου