Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Σε κίνδυνο η ασφάλεια του πολίτη από το κλείσιμο των αστυνομικών σχολών



















Οι μισθοί των αστυνομικών τραβούν την κατηφόρα με νέες περικοπές, μετά από αυτές τις νέες γερές μειώσεις ποιος αστυνομικός θα διακινδυνεύσει την ζωή του για να πολεμήσει...την εγκληματικότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες.




Οι ελλείψεις προσωπικού σε συνδυασμό με την σε κακά χάλια επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίζει την χώρα στο έλεος των ορέξεων κάθε είδους κακοποιού.

Φαίνεται ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και για να δείξουν καλά παιδιά στην Τρόικα θυσιάζουν ακόμα και την ασφάλεια των πολιτών. Το έγκλημα κύριοι αυξάνεται καθημερινά με γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία 4 χρόνια σύμφωνα με έρευνες η Ελλάδα παρουσιάζει την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση στους δείκτες εγκληματικότητας παγκοσμίως.

Οι διαρρήξεις και οι ληστείες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και στις μεγάλες πόλεις αλλά και στα χωριά αυτό μεγαλώνει την ανασφάλεια των πολιτών με αποτέλεσμα να αισθάνονται απροστάτευτοι.

Η προστασία της περιουσίας του πολίτη και η ασφάλεια του είναι κάτι αυτονόητο, είναι γεγονός ότι η εμπιστοσύνη στην αστυνομία υπάρχει αλλά σήμερα με αυτή την εικόνα διάλυσης του κράτους ο πολίτης αναζητά άλλες λύσεις προστασίας και αυτοπροστασίας, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτούς που καλούνται να κυβερνήσουν γιατί πλέον βλέπουν την ανικανότητα τους να διαχειριστούν εκτός των άλλων το σημαντικότερο την ασφάλεια τους.

Η ασφάλεια των πολιτών ήταν και είναι δημόσια υπόθεση και ενώ βλέπεις ότι ο πολίτης χάνει καθημερινά την εμπιστοσύνη του γενικότερα, το ανίκανο χωρίς μελέτη και σχέδιο κράτος ανήμπορο να προστατεύσει τους πολίτες του κλείνει και της Αστυνομικές Ακαδημίες για να μειώσει και άλλο το ανθρώπινο δυναμικό στα σώματα ασφαλείας.

Εάν αυτό είναι σοβαρή πολιτική από σοβαρούς ανθρώπους τότε δεν είναι στραβός ο γιαλός στραβά αρμενίζουμε μέχρι να βουλιάξουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου