Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Γιόχανσον εξηγεί τις πιθανότητες του "διπλού"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Γιόχανσον εξηγεί τις πιθανότητες του `διπλού`

O Γιάκομπ Γιόχανσον πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό και να φύγει με το "διπλό" από το "Γ. Καραϊσκάκης".




Μίλησε στη NOVA και αφού παραδέχθηκε ότι το ντέρμπι είναι απ’ τα δυσκολότερα ματς της σεζόν για την ΑΕΚ, για την οποία... βλέπει ακόμη και νίκη:«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν για μας. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αν δώσουμε τα πάντα, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Γιόχανσον και συνέχισε: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, δίνει κι αυτό τρεις βαθμούς όπως κάθε άλλο. Από τη μία είναι ένα ακόμα ματς, αλλά σίγουρα είναι μια σπουδαία αναμέτρηση και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».




Εξήγησε ότι «έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση μετά τις νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια» και αύτο όπως υποστηρίζει σημαίνει πολλά και ευχάριστα για την "Ενωση": «Περάσαμε δύσκολες στιγμές μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες βρισκόμαστε στην τρίτη θέση και αισθανόμαστε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».






Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου