Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Γ. Σφαιρόπουλος: "Ακόμα θέλουμε δουλειά"



Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος για να «δέσουν» οι «ερυθρόλευκοι», ενώ...



 έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου που βρέθηκε στα Αοράκια και έσπρωξε στη νίκη την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:


«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών γιατί ενώ είμαστε γηπεδούχοι δεν παίζαμε στη φυσική μας έδρα αλλά σε ένα γήπεδο που είχαμε κάνει μόνο δύο προπονήσεις. Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Η πρεμιέρα έχει δυσκολίες. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να κερδίσεις κι αυτό φέρνει επιπλέον πίεση στην ομάδα. Επιπλέον προστέθηκε το απρόοπτο με το Μιλουτίνοφ ο οποίος τραυματίστηκε και δε μπορούσε να παίξει. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι με επιθετική άμυνα. Δεχτήκαμε από 13 πόντους στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Ακόμα θέλουμε δουλειά. Πρέπει να ταιριάξουμε στην ομάδα τους καινούριους παίκτες. Να μπουν στη φιλοσοφία μας. Αυτό απαιτεί χρόνο και παιχνίδια. Το άλλο θέμα ήταν να διαχειριστούμε τους διεθνείς για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο».

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Δεν ξέρω αν γέμισε το γήπεδο όμως φωνή του ήταν πολύ ισχυρή και μας έδωσε ώθηση στο σημείο που έπρεπε για να κερδίσουμε. Τους ευχαριστούμε ολόθερμα.

Ευχαριστώ τους συντελεστές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους συντελεστές του γηπέδου, και τους ιθύνοντες του Δήμου που μας έδωσαν τη δυνατότητα να παίξουμε σ’ αυτό το γήπεδο. Το ανταποδώσαμε με ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη».

Β. Μρστιτς: «Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι για 25 λεπτά»

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ο αντίπαλος μας έπαιξε καλύτερα. Ήμασταν στο παιχνίδι μόνο για 25 λεπτά. Ο Ολυμπιακός μας κατέστρεψε κάτω από το καλάθι. Οι αντίπαλοι μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σ’ αυτό το επίπεδο. Παίξαμε 5 παιχνίδια σε 9 μέρες κι αυτό ήταν κάτι που μας επηρέασε»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου