Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τι γύρευε ο Δημητράκης στη Βουλή;



Τελικά μερικές επιτροπές της Βουλής έχουν πιο πολύ...ενδιαφέρον! Όπως σε μια από αυτές που κάλεσαν τους...





 αναξιοπαθούντες, ήτοι συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, Ρωσοπόντιους, ανθρώπους δηλαδή που τους μαστίζει η κρίση, για να ακούσουν οι βουλευτές τη γνώμη τους αλλά και τις προτάσεις τους για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων, όπως προβλέπεται από το πολυνομοσχέδιο. Και κάποια στιγμή φώναξαν στο βήμα τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο όχι ως αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας, αλλά ως εκπρόσωπο του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΑΦΕ) και συνέβησαν ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα σύμφωνα με το Βηματοδότη.

Σοβαρός, φρεσκοξυρισμένος, φορώντας γραβάτα, ο κ. Γιαννακόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε το ελληνικό φάρμακο, είπε ότι εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα μείνουν 11.000 οικογένειες στον δρόμο, αλλά δεν έμεινε εκεί. Καταλόγισε ευθύνες και στον Αντ. Σαμαρά και στον Α. Λοβέρδο, αλλά και στον κ. Στ. Παπασταύρου, ζητώντας μάλιστα να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για όσα αρνητικά συνέβησαν στο φάρμακο: «Πρόβα πολιτικού» είπαν ορισμένοι βουλευτές που τον άκουγαν έτσι να καταφέρεται λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος, ζητώντας επίσης να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή και κάποιος Ντέιβιντ Χάρις. Τώρα θα πείτε ποιος είναι αυτός και πού τον θυμήθηκε; Πρόκειται για έναν αμερικανοεβραίο καθηγητή, φίλο του Αντ. Σαμαρά, που είπε στον τότε πρωθυπουργό «τελειώστε με τη Χρυσή Αυγή».

Κάποιοι έλεγαν ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν είπε κουβέντα για τη χρησή εποχή του φαρμάκου και τα κέρδη που αποκόμισαν οι φαρμακοβιομηχανίες και η δική του εταιρεία...

Α, μόλις φώναξε ο προεδρεύων των επιτροπών, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γερ. Μπαλαούρας, τον κ. Γιαννακόπουλο ως ΣΑΦΕ, πετάχτηκε ο γαλάζιος βουλευτής Χρ. Κέλλας να πει «τι, άλλαξε ο ΠΑΟ όνομα και ονομάζεται τώρα ΣΑΦΕ;», κάνοντας τους υπόλοιπους βουλευτές όλων των κομμάτων να χαμογελάσουν, όχι όμως και τον κ. Γιαννακόπουλο.





Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου