Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Το «ευχαριστώ» του Ιερώνυμου στην ΕΥΔΑΠ -Για τη συμβολή της στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Φωτογραφία: Eurokinissi

Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β’, καθώς και με το σύνολο των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου είχε...



 σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Ιωάννης Μπενίσης και το Μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης στο Συνοδικό Μέγαρο, στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης που παρέχει η ΕΥΔΑΠ στις κοινωνικές δομές της Εκκλησίας μέσω της χορήγησης του Φιλανθρωπικού Τιμολογίου. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης της εταιρείας, παρέχεται φιλανθρωπικό τιμολόγιο χαμηλής χρέωσης σε 144 συνδέσεις ύδρευσης που εξυπηρετούν 124ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με την παροχή φιλανθρωπικών δομές η ΕΥΔΑΠ στέκεται αρωγός και συνεχίζει τη συστηματική στήριξη κοινωφελών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων αναγνωρίζοντας τις αυξημένες δυσκολίες που υπάρχουν ειδικά σε μία περίοδο δύσκολης οικονομικής κρίσης.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε την ΕΥΔΑΠ για την μεγάλη συμβολή της στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης δήλωσε: «Το νερό είναι σπουδαίο κοινωνικό αγαθό και πρόθεση της ΕΥΔΑΠ είναι να μην το στερείται κανείς. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία έχει θεσπίσει το φιλανθρωπικό τιμολόγιο και θέλοντας να διευκολύνει το σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, αποφάσισε να εντάξει σε αυτό, το σύνολο των κοινωνικών δομών της Εκκλησίας. Με αυτόν τον τρόπο, η Εκκλησία θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους πόρους για υποστηρίξει το έργο της. Η ΕΥΔΑΠ θα είναι πάντα αρωγός ανάλογων προσπαθειών».



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου