Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός σήμερα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός σήμερα στο ΟΑΚΑ

Η δεύτερη μέρα της 26ης «στροφής» της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι, το οποίο...



θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports1). Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και θέλει να σημειώσει ακόμα μια νίκη απέναντι σε ακόμα έναν από τους Big-4, αφού εντός έδρας, επιβλήθηκε και του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι», προέρχονται από την εμφατική επικράτηση επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, σε ένα ντέρμπι που θα μπορούσε το σκορ θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το τελικό 1-0 και θέλουν να δείξουν πως η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, φόρτισε ακόμα περισσότερο τις μπαταρίες τους...

Νωρίς το μεσημέρι, πάντως, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Ατρόμητο (15:00, Novasports2). Οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι πρέπει ν' αποφύγουν πιθανή απώλεια της 2ης θέσης, με τον ΠΑΟΚ να... καραδοκεί και να αντιμετωπίζει με τη σειρά του τη Λάρισα στην Τούμπα. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς, δεν έχει πάρει νίκη μπροστά στο κοινό της κόντρα στους Περιστεριώτες εδώ και 3,5 χρόνια, ενώ από την πλευρά του, το σύνολο του Σα Πίντο βρίσκει κίνητρο στο κομμάτι του γοήτρου κι όχι τόσο στο βαθμολογικό.

Ο 3ος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, απέναντι στην ΑΕΛ (17:15, Novasports2), θα επιχειρήσει να ξεπεράσει τον αγωνιστικό σκόπελο των πολλών απουσιών για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός και τον αδικαιολογήτως απόντα από την προπόνηση της Παρασκευής, Ουάρντα, με αποτέλεσμα να είναι... μετρημένα κουκιά οι περισσότερες θέσεις της 11άδας και στην κορυφή της επίθεσης να ξεκινά ο Αθανασιάδης.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης σε πολύ μέτριες έως κακές μέρες στη φετινή σεζόν, τίθενται αντιμέτωποι (17:15, Novasports4), με τους Αρκάδες να παραμένουν δίχως νίκη από τον Ιανουάριο, ενώ, στην Κέρκυρα, ο ταλαιπωρημένος και σε τρομερά δύσκολη θέση τόσο αγωνιστικά, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών, Ηρακλής, ξέρει ότι το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, είναι μονόδρομος (17:15, Novasports3).



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου