Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Έργο για τον ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε η Space Hellas

Έργο για τον ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε η Space Hellas

Την κατασκευή του νέου Data Center της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας...


(ΔΕΔΔΗΕ) στην Αθήνα ολοκλήρωσε η Space Hellas.

Το Data Center, έχει εμβαδόν περίπου 160 τ.μ., ο δε προϋπολογισμός του άγγιξε τα 969.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas υλοποίησε όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου, τη στατική ενίσχυση των κρίσιμων χώρων και την παθητική πυρασφάλεια. Προμήθευσε και εγκατέστησε όλο τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τη διανομή μέσης και χαμηλής τάσης (μετασχηματιστής, ηλεκτρολογικοί πίνακες, ΗΖ, καλωδιώσεις), τα UPS, τα συστήματα ασφάλειας και πυροπροστασίας όπως, CCTV, Access Control, πυρανίχνευση και κατάσβεση. Επίσης, προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία το σύστημα κλιματισμού, τα Racks για τη στέγαση του εξοπλισμού, τα PDUs, καθώς και το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίου (BMS). Για την επιτήρηση των συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας εγκατέστησε το λογισμικό Space Hellas GuardianTM, το οποίο αποτελεί εξ'ολοκλήρου προϊόν εσωτερικής ανάπτυξης της εταιρείας. Το έργο περιλαμβάνει εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους καθώς και την υποχρέωση συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για τέσσερα έτη, μετά τη λήξη της εγγύησης.

O ΔΕΔΔΗΕ, ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2012 και αποτελεί το Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον συγκεκριμένο κλάδο πανευρωπαϊκά. Απασχολεί άμεσα περίπου 7.000 άτομα και η βασική του αποστολή είναι να διασφαλίζει την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση 7,4 εκατ. καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα.


Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου