Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ιστορική μέρα για το ελληνικό μπάσκετ: Στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης!

Ιστορική μέρα για το ελληνικό μπάσκετ: Στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης!

Στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ ανήκει και τυπικά από χθες, Σάββατο, ο Νίκος Γκάλης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στο Hall of Fame.



Πιο συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, περνά και στα... χαρτιά στη συγκεκριμένη τιμητική λίστα.

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη», αναφέρει το σχετικό tweet του Ινστιτούτου, με όνομα του «γκάνγκστερ» να βρίσκεται πλάι σε αυτών των Τρέισι ΜακΓκρέιντι και του πρόσφατα εκλιπόντα, Τζέρι Κράουζε.



Ο Νίκος Γκάλης επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων το 2013, προτιμήθηκε ο Οσκάρ Σμιντ, το 2014 ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρυσι ο Γιάο Μινγκ.

Να τονιστεί πως η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.




Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου