Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Λεωφορείο γεμάτο μαθητές πήρε φωτιά στην περιμετρική οδό της Πάτρας

Λεωφορείο γεμάτο μαθητές πήρε φωτιά στην περιμετρική οδό της Πάτρας

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 18:30 της Πέμπτης σε διώροφο τουριστικό λεωφορείο γεμάτο με μαθητές και καθηγητές του 3ου λυκείου της Γλυφάδας Αττικής, ενώ αυτό... κινείτο στην περιμετρική οδό της Πάτρας, κοντά στην έξοδο προς την Οβρυά, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

Ο 67 μαθητές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους μεταφέρεθηκαν και διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου. Είχαν πάει να επισκεφθούν το πρωί την Αρχαία Ολυμπία και το περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή τους.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia