Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ζέκα: Δεν χάνω… τον τελικό

Ζέκα: Δεν χάνω… τον τελικό

Ο Ζέκα επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και ότι θα είναι στην Τούμπα


Στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα βρεθεί την Πέμπτη (27/04, 19:00) ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού (θλάση στον αριστερό δικέφαλο) που αποκόμισε στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Ο Πορτογάλος χαφ τόνισε, μέσω της «Πράσινης», ότι, εφόσον προκριθεί η ομάδα του, θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Πώς είναι το πόδι σου, πώς αισθάνεσαι;

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά είναι αλήθεια πως πονάω. Έχω μιλήσει με τον γιατρό και θα το δούμε. Δεν θα παίξω στην Τούμπα, αλλά αν η ομάδα προκριθεί στον τελικό θα είμαι καλά ως τότε. Δεν θα το χάσω…».

Τι περιμένεις την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν εσύ λείπεις από την αποστολή;

«Ό,τι περιμένει μια ομάδα που πάει στην Τούμπα. Μια σοβαρή ομάδα που θα πάει εκεί να κερδίσει το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και υα παίζει στην έδρα του. Η ενδεκάδα που θα παίξει όμως πρέπει να τα δώσει όλα, για να πάμε στον τελικό. Είναι η ευκαιρία μας στην εφετινή σεζόν…».

Εσύ ως αρχηγός, θες να ακολουθήσεις την ομάδα στη Θεσσαλονίκη άσχετα με το αν μπορείς να παίξεις;
«Σίγουρα, σίγουρα! Το είπα ήδη μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Μίλησα με τον κ. Λυμπερόπουλο και θα πάω στην Τούμπα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά σ’ αυτό το ματς. Κι ας μην μπορώ να παίξω».

Θα τους πεις ως αρχηγός της ομάδας κάτι συγκεκριμένο στην Τούμπα πριν βγουν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ;

«Τώρα αυτή τη στιγμή δεν έχω σκεφτεί κάτι που θα μπορούσα να πω στα παιδιά. Αλλά εκείνη τη στιγμή πάνω, σίγουρα κάτι θα τους πω για το παιχνίδι, θα δούμε τότε τι θα είναι αυτό».





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου