Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ανατροπή με την έδρα! Διαφωνεί η ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ανατροπή με την έδρα! Διαφωνεί η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόβλημα προέκυψε με τον ορισμό της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα... διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά η αστυνομία φαίνεται να μην συμφωνεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας ήταν αρνητικός με την επιλογή της έδρας επικαλούμενος ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ενώ δεν διαθέτει και άδεια καταλληλότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

O Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στον Arena Fm της Θεσσαλονίκης δήλωσε: "Οι πολιτικοί απατεώνες εκείνης της αποχής κατασκεύασαν ένα γήπεδο που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά στην ανατολική θύρα που χωράει 7.000, δεν έχει τουαλέτες. Αυτό ήταν οι πολιτικοί της Ελλάδας. Θύρα με 7.000 θέσεις χωρίς τουαλέτα. Θα φροντίσω όμως εγώ να έχει σύγχρονες τουαλέτες, το εγγυάται αυτό ο Αχιλλέας Μπέος".

Με το... απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ. η απόφαση για διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο είναι στον αέρα!
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia