Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs και ενημέρωσε ότι... όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ εκτός των θυρών 10 και 3 όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 και 30 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Γενική είσοδος € 10 για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς. Αύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου (18:15) τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League. Για τον τελευταίο αυτόν εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχει οριστεί ενιαία τιμή εισιτηρίων, € 10, για όλες τις Θύρες. Εξαίρεση αποτελούν οι Θύρες 10 (€ 20) και 3 (€ 30).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο στις 10:00 και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, τόσο μέσω viva.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων την Παρασκευή είναι 9:30 έως 17:30, το Σάββατο 10:00 έως 14:00 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia