Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών για τα μέτρα, το βράδυ της Τρίτης

Παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών για τα μέτρα, το βράδυ της Τρίτης

Παγκρήτια σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου με τη συμμετοχή αγροτών και από τους τέσσερις νομούς του νησιού.


Οι αγρότες αντιδρούν για το ασφαλιστικό σύστημα που προωθείται, την επιβολή νέων σκληρών φόρων, το πρόγραμμα της δακοκτονίας που δεν υλοποιείται, αλλά και άλλα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο τους.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων επισημαίνει:


«Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε το εισόδημα μας να συρρικνώνεται και να οδηγούμαστε όλο και πιο γρήγορα στο ξεκλήρισμα εξαιτίας της αντιαγροτικής αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν.

Είδαμε όμως ότι ο συντονισμένος και οργανωμένος αγώνας μπορεί να φρενάρει ακόμα και να μας φέρει κάποια αποτελέσματα, όπως το αφορολόγητο που κατακτήσαμε πέρσι και τώρα πάνε να μας το πετσοκόψουν κι άλλο.

Είδαμε ότι όσοι πιο πολλοί είμαστε και ότι όσο συντονιζόμαστε πανελλαδικά μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τόσο πιο αποτελεσματικοί είμαστε.

Η επίθεση που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ απαιτεί όμως για να αντιμετωπιστεί ακόμα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό και σε επίπεδο Κρήτης. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς Συλλόγους της Κρήτης σε σύσκεψη την Τρίτη 23 Μάη στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου”.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia