Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αγκάλιασε τους Αγγελόπουλους... και έγραψε με μια ατάκα!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αγκάλιασε τους Αγγελόπουλους... και έγραψε με μια ατάκα!

Aκόμη και ο πολυνίκης προπονητής της διοργάνωσης, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, συνεχάρη τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους, για την 6 παρουσία...



του Ολυμπιακού σε φάιναλ φορ τα τελευταία 9 χρόνια.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ στον τελικό, ο «Ζοτς» πλησίασε στις θέσεις όπου βρίσκονταν οι Αγγελόπουλοι κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού και τους αγκάλιασε. Κι εκείνοι αν και ήθελαν ένα 4ο τρόπαιο για τον Ολυμπιακό αισθανόντουσαν την ίδια ώρα υπερηφάνια για αυτά τα παιδιά, για αυτή την ομάδα που δύο ημέρες πριν είχε αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

O «Ζοτς» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μεγάλες στιγμές για την Φενέρμπαχτσε, για όλους τους ανθρώπους που την στελεχώνουν και την υποστηρίζουν. Είναι προφανές πως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα, τον Ολυμπιακό. Ξέρουν πώς να παλεύουν. Έχουν έναν φανταστικό οργανισμό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος μάς έχει δώσει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εδώ και να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο. Οι παίκτες είναι πιο σημαντικοί».

Eρωτηθείς για το γεγονός πώς έφτασε τις 9 κατακτήσεις της Euroleague έδωσε απάντηση με χιούμορ... Ζοτς: «Ε εντάξει, 9 τίτλοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου