Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ενα ματς που ξαφνικά απέκτησε χαρακτήρα «do or die» αφού...



οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση με απίστευτες απουσίες, μετά απ΄όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα συνιστά αποτυχία δεδομένης και της εντός έδρας ήττας από τον Πανιώνιο.

Επιπλέον, η εικόνα της Ενωσης εδώ και ένα μήνα επιδεινώνεται διαρκώς και, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα στις 14 Μαϊου, αδυνατεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό, να δημιουργήσει, να σκοράρει. Ευκαιρία, λοιπόν, να ξεκινήσει μεθαύριο την τελική της αντεπίθεση, στους τέσσερις αγώνες που θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οσοι έπαιξαν την Τετάρτη εναντίον των «κυανέρυθρων» εκαναν σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ ο μόνος που δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο Αραβίδης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του (θλάση).

Αύριο ο Χιμένεθ περιμένει τους παίκτες του για πρωινή προπόνηση στα Σπάτα, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου