Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Παπαρδέλες Λαχανικών



Η Ζύμη Ζύμη ετοιμάζει για εσάς μια πανδαισία χρωμάτων στο πιάτο σας και μάλιστα χωρίς καθόλου χρωστικές. Πρόκειται για ένα ζυμαρικό που παράγεται με αγνά υλικά και...


 αποκλειστικά με φρέσκα λαχανικά.
Συνδυάζει νόστιμη γεύση, όμορφη εικόνα, ιδιαίτερα δελεαστική για τους μικρούς μας φίλους και πάνω από όλα υγιεινή διατροφή.





Έτοιμες σε μόλις 3 λεπτά, καθιστούν το μαγείρεμα απόλαυση και εξοικονομούν τον πολύτιμό μας χρόνο.

Επισκεφθείτε το e-shop μας για να τις προμηθευθείτε εύκολα και άμεσα.



Τις αγαπήσαμε κεραυνοβόλα και σας προτείνουμε τρόπους να τις μαγειρέψετε.

Παπαρδέλες Λαχανικών
με χοιρινές μπουκίτσες 


Υλικά

250 γραμμάρια παπαρδέλες λαχανικών Ζύμη Ζύμη
200 γραμμάρια λαιμός χοιρινού  σε μικρά κομματάκια
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ποτηράκι μαυροδάφνη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
120 γραμμάρια Philadelphia light
Αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις παπαρδέλες για 2 λεπτά .
Έπειτα τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
Βάζουμε  ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας για 4-5 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Όταν το χοιρινό έχει ψηθεί, σβήνουμε με την μαυροδάφνη και προσθέτουμε Philadelphia Light.  Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να κάνει μια ωραία σάλτσα με την μαυροδάφνη.
Τελευταία στιγμή προσθέτουμε τον δυόσμο.
Βάζουμε  τις παπαρδέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ζεσταθούν.
Σερβίρουμε σε μεγάλα πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου