Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Νίκη του ΟΦΗ στην Καλλιθέα με 3-1 και επιστροφή στην πρώτη θέση

ofi.jpg

O ΟΦΗ νίκησε στην Καλλιθέα την τοπική ομάδα με 3-1 και επέστρεψε και πάλι στην πρώτη θέση της Football League.


Ο ΟΦΗ έφτασε στην 9η συνεχόμενη νίκη του, ξεπερνώντας νωρίς το γρήγορο γκολ και πετυχαίνοντας την ανατροπή και κάθισε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας την αυριανή (18/3) αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Άρη, στην Αγυιά. Από την άλλη, οι παίκτες του Γιώργου Κορακάκη, αν και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι θετικό από το ματς, αρκέστηκαν σε κάποιες καλές ευκαιρίες και παρέμειναν σε δύσκολη θέση για τη συνέχεια, σε ότι αφορά στην υπόθεση παραμονής.
Με το «καλημέρα», μόλις στο 2’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με κεφαλιά του Συριόπουλου, από κόρνερ του Μάκο. Η απάντηση ήταν άμεση, με το συνήθη ύποπτο Μάνο, να πλασάρει στην κίνηση, για το 1-1, από ασίστ του Λεάλ (8’). Στο 10’, η Καλλιθέα απείλησε εκ νέου με το σκόρερ της, όμως ο Στρέζος, αυτή τη φορά, απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Ο Τσατσόπουλος έγινε επικίνδυνος για τους «κυανόλευκους» στο 18’, η κεφαλιά που επιχείρησε, ωστόσο, πέρασε άουτ. Στο 22’, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ, από στημένη μπάλα, με τον Κομεσίδη να αστοχεί ελάχιστα με το κεφάλι. Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι Κρητικοί, στο 34’, όταν ο Λεάλ με μακρινό τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια, από κοντά, ο Μάνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτογλίδη. Στο 43’, ο Ντίνας αιφνιδίασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, εκτέλεσε απευθείας φάουλ, από πολύ πλάγια και πέτυχε το γκολ της ανατροπής, για το 1-2.
Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μάνος έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά αστόχησε ελάχιστα, ενώ ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι απάντησαν με δοκάρι (48’) του Σμυρλή, με κοντινό σουτ, ύστερα από στημένο. Στο 54’, ο Μάνος έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ απ’ τα 25 μέτρα, αλλά ο γκολκίπερ της Καλλιθέας έδιωξε με υπερένταση. Ο επιθετικός του ΟΦΗ έγινε επικίνδυνος και στο 67΄, με ωραία κεφαλιά. Ο Μάνος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και στο 75’, επιχείρησε να αιφνιδιάσει από μακριά τον Κουτογλίδη, βλέποντάς τον εκτός εστίας, η μπάλα όμως δεν του έκανε τη χάρη. Το ματς «τελείωσε» ουσιαστικά ο Ντίνας, με δεύτερο προσωπικό τέρμα και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα σε ένα σημείο που δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης (82’).
ΣΚΟΡΕΡΣ: Συριόπουλος (2’)/ Μάνος (8’), Ντίνας (43’, 82’)
Καλλιθέα (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53’Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80’ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (66’ Μίγγος), Σμυρλής
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (68’ Βαφέας), Λεάλ (78’ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μάνος
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ
*Περίπου 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ απο την Αττική στο Ελ πάσο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Καλλιθέα.
*Ο Μανόλης Φαζός έμεινε εκτός 18αδας απο τους 19 που πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην Αθήνα.
*Πουρτουλίδης αντί Παπαστεριανού και Ντίνας αντί Βουό, οι αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.
*Ο πρόεδρος της Διοκούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς, βρίσκεται στην Καλλιθέα, για το σημαντικό αυτό παιχνίδι του ΟΦΗ.
*Το σύνθημα ΟΦΗ-ΟΦΗ δόνησε απο νωρίς το Ελ Πάσο.
*Μια αγκαλιά έγιναν οι πάικτες του ΟΦΗ, πριν τη σέντρα.
*Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου