Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Tρίποντο» για την Εθνική Νέων, 3-2 την Τσεχία

Ποδόσφαιρο:  «Tρίποντο» για την Εθνική Νέων, 3-2 την Τσεχία

Με νίκη συνέχισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων τις υποχρεώσεις της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από την «οικοδέσποινα» Ιταλία και νίκησε 3-2 την Τσεχία, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου που διεξήχθη στο «Κουμουνάλε ντι Κορντοβάντο».

Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε στο 12΄ με τον Γκαργκαλατζίδη, ενώ η Τσεχία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Χαϊντενράιχ. Στο 47΄ η εθνική είχε δοκάρι με τον Δουβίκα, ο οποίος «έγραψε» το 2-1 στο 54΄.

Η Τσεχία «απάντησε» στα δοκάρια με τον Βάις στο 58΄, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69΄ με τον Ζίτνι. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη του και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα, καθώς ο Δουβίκας βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70ό λεπτό, με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας):
Στεργιάκης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπετσής (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄ Μπαλογιάννης).

ΤΣΕΧΙΑ (Λούμπος Κόζελ):
Μπατσκόφσκι, Κάνταρ, Χαϊντενράιχ, Μάρες, Σαντίλεκ, Ρούσεκ, Ντουντλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρχαλ (80΄ Σίπεκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου