Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Στην ΑΕΚ για άλλα δύο χρόνια ο Τσιγκρίνσκι»



Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ουκρανία η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ.



Όπως τονίζει η ιστοσελίδα «footboom» οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν φέρει την τελική συμφωνία, που θα κρατήσει τον έμπειρο στόπερ στην Ένωση για ακόμα δύο χρόνια. Με τον Τσιγκρίνσκι να μένει έτσι στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από ομάδες του εξωτερικού και όχι μόνο.

Η ΑΕΚ και ο Τσιγκρίνσι είχαν ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών εδώ και αρκετούς μήνες, που είχε «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, χωρίς να έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο η Ένωση έκατσε όπως προκύπτει από τις πληροφορίες ξανά στο τραπέζι με τον Ουκρανό αμυντικό και πλέον είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την πλευρά του.
Φαίνεται λοιπόν πως ο Τσιγκρίνσκι θα είναι ο πρώτος από μια λίστα παικτών που θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς άμεσα η Ένωση αναμένεται να φέρει στην πρώτη γραμμή και τις υποθέσεις των Χριστοδουλόπουλου, Κονέ, Σιμόες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου