Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η Inform ανέλαβε τη διαχείριση λογαριασμών της Ήρων



Η Inform ανέλαβε τη διαχείριση των λογαριασμών πελατών της εταιρείας Ήρων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εταιρεία έχει αρχίσει τη διαχείριση...



 από 1ης Μαρτίου, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ξεκινάει από τον επανασχεδιασμό του λογαριασμού, την εκτύπωση, την εμφακέλωση, την ταξινόμηση και την ταχυδρόμησή τους στη διεύθυνση του παραλήπτη.

Η Ιnform το τελευταίο διάστημα έχει εξασφαλίσει ανάλογες συνεργασίες με τους τρεις μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας και ττις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Παράλληλα μέσω της υπηρεσίας CCM (Customer Communication Management), παρέχει κάθετες λύσεις στη διαχείριση της επικοινωνίας ενός οργανισμού με τους πελάτες του, δημιουργώντας μία ξεχωριστή εμπειρία στην επικοινωνία με τον καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι η Inform, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994, έχει σήμερα ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Απασχολεί περίπου 420 εργαζομένους.





Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου