Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Στο Λονδίνο ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ



Με προορισμό το Λονδίνο αναχωρεί αύριο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με κορυφαία στελέχη των εταιρειών που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ.


Είναι προφανές ότι η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ημέρες, σχετικά με το «Athens Alive» και κατ΄ επέκταση τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο έχει βάση, αλλά ταυτόχρονα οι επαφές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς βρίσκονται σε πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο.

Μετά τις συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη, που ξεκίνησαν εδώ και καιρό και την προ διημέρου επιστολή των υποψήφιων επενδυτών προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα βρεθεί αύριο (21/03) στην βρετανική πρωτεύουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί σειρά επαφών με εκπροσώπους των εταιρειών-κολλοσών που ενδιαφέρονται για το ΟΑΚΑ και την ΠΑΕ.

Στο Λονδίνο ο κ. Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τους «συμπαίκτες» του και θα τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Η προσπάθειά του θα εστιαστεί περισσότερο στο να τους πείσει να ανακατευτούν νωρίτερα με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι ώστε να εξαφανιστεί ο κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας και να μπει ένα οριστικό τέλος στα σενάρια για την «επόμενη μέρα».

Επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα τους ενημερώσει για τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, αλλά και τ κλίμα που επικρατεί στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, μετά την επιστολή που έλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου