Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Οδύνη για τον θάνατο νεαρού οδηγού - ''Έσβησε'' κάτω από μια ελιά!



Ο αναπάντεχος χαμός του 24χρονου σκόρπισε θλίψη στο χωριότου το Αρκαλοχώρι - Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν το δυστύχημα - Διαβάστε τις μαντινάδες των φίλων του...


''Ο θανατός σου μ'εκαμε δάκρυ πολυ να χύσω αυτό όμως δεν εμπόρεσε να σε γιαγύρει οπίσω...''. Με μαντινάδες όπως αυτή, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν μέσα από το facebook τον άτυχο 25χρονο που χθες το βράδυ (01-07-2013) άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από πρόσκρουση της μηχανής που οδηγούσε σε δέντρο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Επισκοπή και ο αναπάντεχος χαμός του 24χρονου σκόρπισε θλίψη στο χωριό του το Αρκαλοχώρι. Σύμφωνα με το prismanews.gr, η νέα τραγωδία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 22.00 το βράδυ.

Ο 24χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου στο δρόμο για την Επισκοπή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μία ελιά.

Ο θάνατος του σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως για τον 24χρονο οδηγό ήταν ήδη αργά. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τον 24χρονο νεαρό να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις του...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου