Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωσε το «ναι» του Λάσμε ο Παναθηναϊκός!


Με ένα δελτίο Τύπου 17 λέξεων ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Στεφάν Λάσμε με τους «πράσινους».



Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο νταμπλούχος Ελλάδας, Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Λάσμε.

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «πράσινων» επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν περί παραμονής του Γκαμπονέζου σέντερ στο «τριφύλλι».

Τι ανέφερε το πρωινό ρεπορτάζ για Λάσμε
Καλά λένε ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ και ότι ένα σόου δεν τελειώνει αν δεν βγει η χοντρή κυρία να τραγουδήσει. Ο Στεφάν Λάσμε αρχικά φαινόταν να δείχνει ότι ποτέ δεν θα πει το «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός για να παραμείνει στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» από τη άλλη δεν έπαθαν και χοντρή ζημιά και αποφάσισαν να του πουν κι ένα τραγούδι. Ετσι του τραγούδησαν το: «Αντίο, λοιπόν, αντίο». Ολα έδειχναν ότι το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι οριστικό. Ελα, όμως, που τελευταία τα πράγματα φάνηκαν να αλλάζουν και τελικά το «θηρίο» από την Γκαμπόν θα μείνει «πράσινος» για άλλα δύο χρόνια!



sentragoal.gr

Ο Αφρικανός ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο Instagram από τους πανηγυρισμούς πάνω στο πούλμαν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η κίνησή του αυτή έδειχνε πολλά καθώς λίγες ώρες αργότερα έλεγε τελικά το «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Λάσμε δεν βρήκε την μεγάλη πρόταση που περίμενε από άλλη ομάδα, ενώ από την άλλη, ο Παναθηναϊκός τον ήθελε και αυτό το ήξερε καλά ο 30χρονος σέντερ. Ετσι, συμφώνησε για νέο συμβόλαιο δύο ετών και οι ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα από την ΚΑΕ...

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα πάρει κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών. Πλέον, με την παραμονή του Λάσμε, οι «πράσινοι» κράτησαν στο μεγαλύτερο βαθμό τον κορμό της ομάδας και χωρίς άγχος προχωρούν στις επόμενες κινήσεις τους.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσουν την παραμονή του Διαμαντίδη και την υπογραφή συμβολαίου με τον Φώτση, ο οποίος έχει βάλει την τζίφρα του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Επίσης, σειρά παίρνει ο Γιόνας Ματσιούλις για τον οποίο υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου