Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ήττα με 1-0 από την Αυστραλία για την Εθνική

Ήττα με 1-0 από την Αυστραλία για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστραλία, σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο Σίδνεϊ μπροστά σε 40.000 φιλάθλους και υπό...


 συνεχή βροχόπτωση. Την αναμέτρηση έκρινε ο Λέκι με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για την Εθνική απείλησε στο 3’ ο Βέλλιος, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 14’ ο Καρνέζης αντικαταστάθηκε από τον Καπίνο λόγω τραυματισμού και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χρειάστηκε να επέμβει στο 33’ για να σταματήσει την προσπάθεια του Μίλιγκαν. 

Καλή στιγμή για την Εθνική καταγράφηκε στο 74’, όταν η μπάλα από την κεφαλιά του Τοροσίδη έπειτα από το φάουλ του Χολέμπας, πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ των Αυστραλών, Ράιαν.

Στο φινάλε οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το γκολ και στο 81' ο Σένσμπουρι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καπίνο, ενώ στο 90' ο Κέιχιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αφού η μπάλα από το κόρνερ είχε περάσει τη γραμμή του άουτ. 

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λέκι με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Αυστραλία: 
Ράιαν, Γκέρια, Μίλιγκαν (83’ Ίρβιν), Ντέγιενεκ, Κρούζε (60’ Λέκι), Μόουϊ (61’ Ρόγκιτς), Σμιθ (82’ Γκέρσμπαχ), Γιέντινακ, Μπερνς (72’ Οικονομίδης), Σένσμπουρι, Γιάννου (72’ Κέιχιλ)

Ελλάδα:
 Καρνέζης (15’ Καπίνο), Οικονόμου, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Γιαννιώτας (73’ Αραβίδης), Χριστοδουλόπουλος (46’ Μπακασέτας), Σάμαρης (56’ Ταχτσίδης), Βέλλιος, Διαμαντάκος (46’ Χολέμπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου