Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Οριστικό! Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Οριστικό! Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.



Ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των "ασπρόμαυρων" κι άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας, η οποία κατάφερε να τερματίσει πρώτη και αήττητη στο "μίνι πρωτάθλημα".

"Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη σεζόν. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ στην εορταστική μας χρονιά. Να συγχαρώ όλους, τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και την πήραμε με την αξία μας.

Ήταν μία σεζόν με πολλές διακυμάνσεις, προφανώς ο Θεός με αυτόν τον τρόπο μας οδηγεί. Από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι τη χαρά αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, ξεκινήσαμε από το απόλυτο μηδέν και φτάσαμε μέχρι την πρώτη θέση χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι.



Θέλω να πω δημόσια μπροστά σε όλους ευχαριστώ στον Βλάνταν, αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Να τον συγχαρώ σαν πρώτο και κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι ''εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου'' και ο ίδιος το κατάφερε αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο παίκτης του ΠΑΟΚ, ο άνθρωπος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, δούλεψε πάρα πολύ καλά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει με επιτυχία να ολοκληρώσει τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ μεγάλη επιτυχία τα επόμενα χρόνια ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ", τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, όπως και τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Αυτοί έκαναν ουσιαστικά την δουλειά. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα δίνουν το 100% από εδώ και πέρα για να κάνουν περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Ίβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου