Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΕΚ: «Όχι» από τον Μοντανιέ



Αρνητική ήταν η απάντηση του Φιλίπ Μοντανιέ στην ΑΕΚ, η οποία, πλέον, στρέφεται σε άλλη λύση για την θέση του προπονητή.

Ο Γάλλος τεχνικός μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που είχε χθες με τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίες διακόπηκαν δύο φορές για να μελετήσει με τους συνεργάτες του τις προτάσεις της ΠΑΕ, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για την πατρίδα του.

Οι συνεργάτες του έμειναν στην ελληνική πρωτεύουσα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, παρά το θετικό κλίμα που φάνηκε να διαγράφεται αργά το βράδυ της Παρασκευής (ο 54χρονος τεχνικός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Σπάτα), τελικά η απάντησή του ήταν αρνητική κι έτσι οι διοικούντες την Ένωση είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν στο «ναυάγιο» δεν έγιναν γνωστοί. Από τα όσα διέρρευσαν σημαντικό ρόλο στην αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση έπαιξε η αιφνίδια εμπλοκή δύο Ελλήνων μάνατζερ στις διαπραγματεύσεις για τους οποίους οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση. Η προφορική συμφωνία της ΠΑΕ με τον Μοντανιέ έγινε επί γαλλικού εδάφους με την παρουσία μόνο του Γάλλου εκπροσώπου του και κανενός άλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου