Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει διαμορφώσει άποψη για το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος, επί της ουσίας δεν θα τρέξει τον σχεδιασμό, κάτι που αναμένεται να κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι που έχει κάνει ήδη προεργασία, αλλά τα θέματα με τα «διαζύγια» και τις ανανεώσεις συμβολαίων, όπως του Λέτο και του Ζέκα.

Ο Ζιλμπέρτο, έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ σύμφωνα με τη «Sportday» φαίνεται να ενημέρωσε τόσο τον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και τον Στραματσόνι ότι «υπάρχει πολύ λίπος στην ομάδα και πρέπει να αφαιρεθεί».

Το επόμενο διάστημα, ο Ζιλμπέρτο θα πραγματοποιήσει επαφές με τους εκπροσώπους των Σάντσεθ, Βέμερ και Εσιέν για να λυθούν τα συμβόλαια τους, ενώ εκτός Κορωπίου θα βρεθούν και οι Γιαννακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαμούτε, Πράνιτς, Ατζακούν και φυσικά ο Μπλάντεν Πέτριτς που κρέμασε τα παπούτσια του.

Όσον αφορά τώρα τις μεταγραφές, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν κάποιον εκ των Μπεργκ, Ζέκα, Μολέδο και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι αποτελούν κορμό για την επόμενη σεζόν, παρά μόνο να έρθει μια εξαιρετική πρόταση για κάποιον από τους παραπάνω.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου