Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη!

Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη!

Επιτέλους... λευκός καπνός! Μετά από αρκετές ημέρες, όπου το θέμα “σερνόταν”, πάρθηκε τελικά η απόφαση ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ... μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη να γίνει στο “Nick Galis Hall”, στις 18 Φεβρουαρίου.

Πέρασε από... σαράντα κύματα, ακούστηκε πως θα γίνει σε διάφορες έδρες -χιουμοριστικά γράφτηκε να γίνει και εκτός Ελλάδας- αλλά πάρθηκε τελικά την Παρασκευή η απόφαση από την ΕΟΚ για την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. Τόπος διεξαγωγής... η Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρεια ή Nick Galis Hall.

Η Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κάθισε στο ίδιο... τραπέζι με τους εκπρόσωπους των δυο ΚΑΕ, αλλά και της Αστυνομίας. Η επιλογή της Λάρισας απορρίφθηκε, ο Άρης πρότεινε τελικό στο Αλεξάνδρειο, η ΕΟΚ θέλησε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στο Ηράκλειο και το ΟΑΚΑ και τελικά τη λύση την έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” συναίνεσαν στην πρόταση του Άρη κι έτσι ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο “Nick Galis Hall” το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia