Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Της έχει πάρει τον… αέρα ο Παναθηναϊκός

Της έχει πάρει τον… αέρα ο Παναθηναϊκός

Μια καλή εμφάνιση και νίκη μακριά από το γήπεδό του θέλει απόψε (19:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γαλατασαράι στο «Αμπντί Ιπεκτσί» προκειμένου...



να νιώσει ασφάλεια όσον αφορά τον τερματισμό του στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να συνεχίσει σε ρυθμό νικών, απέναντι σε μια ομάδα, κόντρα στην οποία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μάλιστα, το τριφύλλι είχε επικρατήσει με σκορ 85-58.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, είχε κενή τη λίστα απουσιών, με εξαίρεση τη γνωστή του τραυματία Τζέιμς Γκιστ.

Αντίθετα, ο Εργκίν Αταμάν, έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα στο «Αμπντί Ιπεχτσί».

Ένα εξ αυτών είναι ο Τίμπορ Πλάις. Ο Γερμανός σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση. Για να ξεπεράσει το πρόβλημα, μάλιστα, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να είναι αμφίβολη και να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Αμφίβολος και ο Πρελντζιτς που δεν έπαιξε στα τελευταία ματς,

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί νίκες στην έδρα τους και παρά το γεγονός ότι έχουν μόνο 6 νίκες σε 20 παιχνίδια δεν «χαρίζονται» σε κανέναν και στο ίδιο γήπεδο είχαν νικήσει τον Ολυμπιακό στο ματς του πρώτου γύρου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου