Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Στο Παγκρήτιο το φιλικό της Εθνικής του 2004 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης... Ίντερ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Στο Παγκρήτιο το φιλικό της Εθνικής του 2004 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης... Ίντερ!

Μεγάλο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι Κρητικοί φίλαθλοι στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο


Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν γράψει ιστορία θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι Κρητικοί φίλαθλοι. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής του 2004 μετά από ενέργειες τους έκλεισαν φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ του 2010 που κατέκτησε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο παρουσία όλων των αστεριών των δύο ομάδων και ενδεχομένως με μια μεγάλη έκπληξη στον πάγκο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα δώσει το «παρών» και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Οι υπεύθυνοι καταβάλουν προσπάθειες για να πείσουν τον Πορτογάλο τεχνικό να δώσει το «παρών». Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος ήταν ο τεχνικός της ομάδας το 2010, στην οποία αγωνίζονταν αστέρια όπως οι Ζανέτι, Ματεράτσι, Καμπιάσο, Κίβου και άλλοι.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

''Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού!''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου