Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Champions League: Πραγματική... αλεπού η Λέστερ



«Αλεπούδες» όνομα και πράγμα. Η Λέστερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με το 2-0 επί της Σεβίλης προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Champions League.
 


 Στους «8» και η Γιουβέντους.

Το ερώτημα «έως που μπορεί να φτάσει η Λέστερ στο εφετινό Champions League;» παραμένει αναπάντητο. Η ήττα της αγγλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα των «16» από τη Σεβίλη με 1-2 αποδείχθηκε... προσωρινή, καθώς απόψε στο «Κινγκ Πάλουερ» οι πρωταθλητές Αγγλίας κατάφεραν να επικρατήσουν των Ανδαλουσιάνων με 2-0 και προκριθούν πανηγυρικά στους «8».

Ο Μόργκαν στο 27΄ και ο Ολμπράιτον στο 54΄ ήταν οι σκόρερ των «αλεπούδων», που μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι έχουν θυμηθεί τις εμφανίσεις της περασμένης περιόδου. Η ομάδα του Χόρζε Σαμπάολι στάθηκε άτυχη, καθώς είχε δοκάρι πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ με τον Βίτολο κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 80΄ να στείλει το ματς στην παράταση όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν αξιοποίησε ο Ενζονζί. Ο Σμάιχελ έπεσε σωστά και απομάκρυνε...

Νωρίτερα η ισπανική ομάδα είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νασρί με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω του διαπληκτισμού που είχε με τον Βάρντι.

Άνετα η «Μεγάλη Κυρία»


Με δύο νίκες επί της Πόρτο «σφράγισε» η Γιουβέντους το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League. Μετά το 2-0 στο «Ντραγκάο» η πρωτοπόρος της Serie A επικράτησε και στο Τορίνο των «δράκων» με 1-0, χάρις στο πέναλτι του Ντιμπάλα στο 42ο λεπτό.

Η αποβολή του Περέιρα στο 40΄ «εξαφάνισε» τα όποια όνειρα είχαν οι Πορτογάλοι πριν το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου