Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Στην τελική ευθεία το «Athens Alive», στηρίζει κάθε προσπάθεια ο Γιαννακόπουλος

ΠΑΟ:  Στην τελική ευθεία το «Athens Alive», στηρίζει κάθε προσπάθεια ο Γιαννακόπουλος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένες προτάσεις για την επόμενα ημέρα του συλλόγου.
 



Αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του project του ΟΑΚΑ «Athens Alive» και εκείνη του fund με έδρα την Ελβετία που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιενκγκοπονσάντ.

Ο Γιαννακόπουλος έχει φορτσάρει εδώ και καιρό για να πέσουν υπογραφές με την κυβέρνηση για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά του, όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία! Κάτι που σημαίνει ότι αρχές του Μαϊου είναι πιθανό να υπογραφεί η σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης, γεγονός που αυτόματα θα σημάνει την είσοδό του στην ΠΑΕ και την εποχή Γιαννακόπουλου και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από κει και πέρα, όμως, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στηρίζει κάθε προσπάθεια που μπορεί να δώσει λύση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Όπως είναι αυτή του Παϊρόι Πιενκγπονσάντ, την οποία δεν βλέπει ανταγωνιστικά αλλά ως μια σοβαρή προοπτική για το «τριφύλλι» που θα μπορούσε άμεσα να δώσει λύση στα δεινά της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει άμεσα το πλάνο του Ταϊλανδού και... προλάβει εκείνο του Έλληνα επιχειρηματία, τότε η πλευρά του Γιαννακόπουλου θα συνεχίσει τις επαφές με την κυβέρνηση για την υλοποίηση ενός... μικρότερου «Athens Alive» που θα έχει στο επίκεντρο το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και συνεργασία των δύο πλευρών, ώστε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να φτιάξει το δικό του γήπεδο στο ΟΑΚΑ.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου