Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Απειλεί με τιμωρία το ΟΑΚΑ η Ευρωλίγκα!

4434164

Η κόντρα συνεχίζεται και αυτή τη φορά δεν απειλείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά ο ίδιος ο Παναθηναϊκός



Μπορεί όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ή παρακολούθησαν την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ για τα play offs να μιλούν για μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με κόσμια συμπεριφορά του κοινού και κανένα παρατράγουδο, ωστόσο φαίνεται πως η Ευρωλίγκα έχει άλλη άποψη.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε εξηγήσεις από τους «πράσινους» για κάποια ζητήματα ασφαλείας και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο τιμωρίας του ΟΑΚΑ, όχι φυσικά για το αυριανό ματς (που είναι ξανά sold out), αλλά για τη συνέχεια, είτε αυτή αφορά πιθανό πέμπτο ματς με τη Ρεάλ, είτε την επόμενη σεζόν (εφόσον ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ευρωλίγκα). Σε πιθανή τιμωρία έδρας η συνήθης πρακτική της Ευρωλίγκας είναι να διεξάγεται το ματς σε ουδέτερη έδρα στην ίδια χώρα, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να έχουν δώσει ματς λόγω τιμωρίας στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Η Ευρωλίγκα φέρεται να «καταλογίζει» στον Παναθηναϊκό ότι δεν ακολούθησε τις υποδείξεις της σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, κάνοντας λόγο για συνωστισμό στις σκάλες και κλειστές εξόδους από τον κόσμο, ενώ χρεώνει στους πράσινους και ζήτημα αυξημένης προσέλευσης σε σχέση με τη χωρητικότητα του γηπέδου. Η διοργανώτρια αρχή έχει δώσει στον Παναθηναϊκό προθεσμία 72 ωρών για να παρουσιάσει τις θέσεις της και να υπερασπιστεί τον… εαυτό της και εν συνεχεία θα υπάρξει η απόφαση.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την κίνηση αυτή της Ευρωλίγκας ως μία ακόμη απόδειξη πως ο Τζόρντι Μπερτομέου συνεχίζει τον πόλεμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό κατ’ επέκταση.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου