Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποκλίθηκαν σε Παναθηναϊκό και Καλάθη



Ο  Παναθηναϊκός 
ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρουσιάζοντας επιβλητική εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όπως ήταν φυσικό, τα ισπανικά ΜΜΕ υποδέχτηκαν με τον δικό τους τρόπο την ήττα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όλα τα μεγάλα Μέσα της χώρας στάθηκαν στη συντριβή των Μαδριλένων, με τον Νικ Καλάθη να είναι κεντρικό πρόσωπο στους τίτλους των μεγάλων ισπανικών ιστοσελίδων.

H AS αναφέρει πως «ο Παναθηναϊκός καταβρόχθισε τη Ρεάλ μέσα σε 5 λεπτά», κάνοντας ειδική αναφορά στο 20-0 του πρώτου 5λεπτου.




Η Marca στέκεται στο δίδυμο Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας στον τίτλο πως «Τζέιμς και Καλάθης συνέτριψαν μια αγνώριστη Ρεάλ Μαδρίτης»




Ο Νικ Καλάθης είναι κεντρικό πρόσωπο και στο Gigantes del Basket, με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την Ρεάλ με έναν καταπληκτικό Καλάθη».




Η Mundo Deportivo, τέλος, έκανε λόγο για «Λευκή καταιγίδα στην Αθήνα», με αφορμή τη συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.



Πηγή: fliathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου