Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Περιπολίες με ποδήλατα έκαναν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Περιπολίες με ποδήλατα έκαναν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία με ποδήλατα το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.






Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής που είχε κατά διαστήματα ανακοινώσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης είχε εξαγγείλει ότι σχεδιάζεται η σύσταση Ειδικών Μονάδων Αστυνομικών με ποδήλατο που θα περιπολούν στο ιστορικό κέντρο πόλεων με δίκτυο πεζοδρόμων (Ρόδος, Κέρκυρα, Ναύπλιο κλπ).

Επίσης θετικά σχολιάστηκε το γεγονός ότι χωρίς εντάσεις πραγματοποιήθηκαν τα συλλαλητήρια το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τα εύσημα για αυτό δέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετές ημέρες για την εποπτεία του σχεδιασμού των μέτρων ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης, εγκαινιάζοντας το Πληροφοριακό Κέντρο του ΕΛ.ΑΣ στη ΔΕΘ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρόσθεσε ότι«μπροστά μας είναι οι εκλογές, οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν ομαλά, με ουδετερότητα από τα μέλη του Σώματος, την οποία είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξουν, ανεξαρτήτως των πολιτικών επιλογών του καθενός, και θα επιτρέψουμε στο λαό μας να εκφραστεί απρόσκοπτα, ομαλά, ειρηνικά και δημοκρατικά».





Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου